Reflectie 5daagse

Reflecteren

Reflectie: stilstaan bij een bepaalde vraag, terugkijken op een bepaalde periode…

Hoe doe je dat en waarom?

Reflecteren doe je vooral voor jezelf, om te leren van de dingen die je hebt gedaan/ de periode die is geweest, om te bepalen of je nog “op het juiste pad” zit, etc.

Reflecteren kun je doen door jezelf een aantal vragen te stellen. De antwoorden op deze vragen geven je inzicht in het proces en in jezelf.

Schrijven = beklijven

Ik ben natuurlijk gek op notitieboekjes, dus ik reflecteer graag met pen en papier. Dit hoeft natuurlijk niet. Het is wel fijn als je je antwoorden/inzichten op een of andere manier vastlegt, dan kun je ze later nog eens teruglezen of als leidraad gebruiken.

Wat gaan we doen?

Om het eerste kwartaal van 2021 helemaal goed af te sluiten, is het handig om even stil te staan en terug te kijken. Tijd te nemen om te reflecteren.

Van reflecteren kun je veel leren: over jezelf, je focus, hoe je reageert in situaties, van alles… Het is maar net welke vragen je jezelf stelt.

In deze 5 daagse kijken we terug op het afgelopen kwartaal door onszelf 5 vragen te stellen. Deze vragen laten je nadenken over de afgelopen periode, helpen je je focus te verleggen naar dat wat je graag zou willen.

Wanneer je helder hebt hoe het afgelopen kwartaal was, waar je meer van wilt en waar juist minder van, kun je goed voorbereid aan de slag met je plannen voor de rest van 2021.

its never too late to start planning

Besloten Instagram account

Het doel​

Terugkijken naar Q1 van 2021 om er van te leren. Welke lessen en successen neem je mee? Aan de hand van de antwoorden op de 5 vragen kun je aan de slag met het finetunen van je plan voor Q2 en de rest van 2021

Wil je meedoen en goed voorbereid aan de rest van 2021 beginnen? Laat dan via de knop hieronder je gegevens achter.

Nadat je je aanmelding hebt bevestigd (let op, de mail om te bevestigen is mogelijk in je SPAM map beland) krijg je van mij een mail met de link naar het besloten Instagram account. Vlak voor de start ontvang je ook een werkboek waarin je je antwoorden kunt noteren. Fijn om na afloop van de reflectie 5 daagse nog eens in terug te lezen.

Stilstaan bij je handelen is vooruitgang
Loesje

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
error: Content is protected !!