Over mij

Bonny de Git

Voordat je met iemand gaat samenwerken, is het natuurlijk fijn om te weten wat iemands achtergrond is. Ik ben Bonny (’81), aangenaam kennis te maken!

Brede interesse en zelfkennis

Op de middelbare school had ik moeite met het kiezen van mijn vakkenpakket voor 4 VWO, ook een vervolgopleiding uitkiezen bleek niet makkelijk. Wat wil ik, wat vind ik leuk, waar ben ik goed in? Ik wilde graag een tijdje naar het buitenland, dan kon ik mijzelf misschien wat beter leren kennen. De keuze viel op de studie European Business Administration, ik vertrok naar Helsinki en leerde veel over bedrijfsadministratie, marketing en personeelsmanagement èn over mijzelf.

Na mijn studie ben ik in de zakelijke dienstverlening gaan werken als relatiebeheerder en account manager. Door mijn brede interesse en nieuwsgierigheid werd ik ook veel gevraagd voor projecten die eigenlijk niet bij mijn werkzaamheden hoorden, zo deed ik bijvoorbeeld projectadministraties en hielp ik bij het functioneel ontwerpen van nieuwe software.

Nieuwsgierig en ondernemend

Toen ik zwanger werd van ons eerste kindje besloot ik thuis te blijven om voor haar te zorgen. Hoe langer ik thuis zat, hoe lastiger het werd om weer een baan te vinden die aan al mijn wensen voldeed. Op een bepaald moment zag ik dat er een partij babykleding te koop werd aangeboden, ik besloot dat ik dat wilde doen: een webshop beginnen en baby- en kinderkleding verkopen. Na een poos merkte ik dat ik vooral de back-end dingen heel leuk vond: de website onderhouden, social media strategieën bedenken en uitvoeren, bloggen over wat me bezighoudt, om maar eens een paar dingen te noemen. Uberleuk heeft na bijna 4 jaar de digitale deuren gesloten.

Betrokken en gepassioneerd

Op dit moment heb ik twee kinderen in de basisschool-leeftijd en doe ik veel vrijwilligerswerk op de basisschool van mijn kinderen.

Ik voel me nauw betrokken bij de school en als ik de onmacht in de ogen van de leraren soms zie, gaat dat me aan het hart.

Leraren met zoveel passie voor hun vak die je gedurende een schooljaar ziet afvlakken of verdrinken in het werk, er moet zoveel en er is zo weinig tijd… Het kan en mag niet zo zijn dat leraren hun liefde voor het vak verliezen door allerlei randzaken, daar wil ik iets aan doen! Zo is het idee ontstaan dat een Virtueel Assistent niet alleen een verschil kan maken voor ondernemers, maar juist ook op scholen. Ben jij benieuwd wat ik voor jouw school kan betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met mij op.

Ik help je graag.

Hartelijke groet,

bonny de git

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
error: Content is protected !!