Superhelden voor de klas

superhelden voor de klas layout

Maak kennis met hedendaagse helden: leerkrachten in het basisonderwijs

“Image is everything”

Leerkrachten zijn in mijn ogen de helden van onze maatschappij. Door hun verhalen en passie voor het vak te delen, wil ik een tegengeluid laten horen om een positiever beeld van het vak leerkracht te creëren. 

Wil jij me helpen? Beantwoord dan onderstaande vragen en laat ook een tegengeluid horen.

Je antwoorden zal ik als interview delen op verschillende platformen. Hiervoor gebruik ik het hier afgebeelde format. Als je wilt mag je een foto nazenden naar bonny@bonnydegit.nl. Als je je antwoorden niet onder je echte naam gepubliceerd wilt hebben, gebruik dan gerust een fictieve naam.

Uiteraard gebruik ik je gegevens alleen om dit interview te kunnen afnemen en om je te laten weten wanneer je interview wordt gepubliceerd.

Als je nog vragen hebt, meer informatie wilt of de vragen liever per e-mail ontvangt, neem dan gerust contact op. Je kunt mij mailen op bonny@bonnydegit.nl

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
error: Deze tekst kan niet gekopieerd worden