Wat wil je dan?

Weet jij precies wat je wilt? Hoe je je leven wilt leven, wat je wilt bereiken, wie je wilt zijn? Moeilijk he? Vaak is het makkelijker om te bedenken wat je niet wilt. Met de tips uit dit artikel kom je tot een positieve benadering van wat je wilt, waardoor je gemakkelijker keuzes kunt maken en meer plezier beleeft.

Als je me inmiddels een beetje kent weet je wat er nu komt: schrijf eens op wat je allemaal NIET wilt. Noem specifiek voorbeelden als je die hebt, bijvoorbeeld dingen die je anders had willen doen of situaties waarin je anders had willen reageren.

Ik ben geen filantropische instelling zoals ze dat zo mooi noemen, natuurlijk wil ik wat verdienen met m’n werk. Maar niet tegen elke prijs. Zo wil ik bijvoorbeeld niet de klok rond werken, wil ik niet dat mijn kinderen naar de opvang gaan & wil ik geen opdrachten meer doen waar ik niet achtersta.

“The universe doesn’t hear the negative”

Kijk daarna eens goed naar de dingen die je hebt opgeschreven. Hoe zou je ze anders kunnen aanpakken? Zou het helpen als je wat vaker voor jezelf mag kiezen, nee leert zeggen, iets assertiever wordt? Herschrijf je voorbeelden naar hoe je het WEL zou willen.

Ik wil graag met opdrachtgevers werken die een link hebben met onderwijs en die bereid zijn te betalen voor mijn kennis &kunde.  Ik heb de vrijheid om mijn tijd zo in te delen dat ik, als mijn kinderen thuis zijn, er voor hen ben.

Als je voor jezelf goed weet wat je niet wilt, is het makkelijker om te bepalen wat je wel wilt. Goed weten wat je wilt helpt bij het maken van keuzes, het bepalen van focus en het leven van een fijn leven.

Weet jij al wat je wilt?

Gerelateerde berichten

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
error: Deze tekst kan niet gekopieerd worden