fbpx

Samenwerken

Door het huidige lerarentekort heb jij als schooldirecteur een nóg uitdagendere baan dan je zou hebben in tijden dat er genoeg personeel te vinden is. Niet alleen vervanging is een probleem. Steeds meer leerkrachten verliezen het plezier in hun werk of vallen uit door overbelasting. 

Veel leraren hebben het gevoel dat zij:

 • te weinig tijd in een dag hebben;
 • te veel taken waar ze niet van houden op hun bordje krijgen;
 • leerlingen minder aandacht kunnen geven dan ze zouden willen;
 • minder werkplezier ervaren dan toen zij net begonnen;
 • niet kunnen ontspannen na werktijd;
 • kampen met gezondheidsproblemen.

Hoe fijn zou het zijn als het vak leerkracht weer zou draaien om de kern: lesgeven? Zou dat de werkdruk verlagen, het werkplezier weer vergroten, het verzuim verminderen, het imago van het vak een positieve boost geven en jouw werk wat makkelijker maken?

Door het inhuren van een virtueel assistent kun je een deel van de administratieve last weghalen bij leerkrachten; met alle positieve gevolgen van dien.

van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen

Hoe ziet een samenwerking er uit?

Als je nog niet eerder met een virtueel assistent hebt samengewerkt, kan ik me voorstellen dat je je afvraagt hoe dat in zijn werk gaat.

 

Elke samenwerking begint met een geheel vrijblijvend, oriënterend gesprek. We kunnen een virtueel kopje koffie drinken (telefonisch of via Skype bijvoorbeeld) of we spreken af om elkaar te ontmoeten. Samen bekijken we welke taken ik kan overnemen.

 

Als helder is hoeveel werk er uitbesteed kan worden, bepalen we welke manier van samenwerken het beste bij jouw situatie past.

 

Je kunt kiezen uit een drietal abonnementen met een looptijd van 6 of 12 maanden. Elk abonnement verzekert je van een vast aantal uren ondersteuning tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Mocht je nog niet toe zijn aan het afsluiten van een abonnement dan kun je er ook voor kiezen om mij in te huren per uur, dat is vooral handig als je een eenmalige taak wilt uitbesteden, of je kiest voor een van de twee pakketten, ook dan ben je zeker van een vast aantal uren ondersteuning tegen een voordelig tarief.

 

Je ontvangt van mij een offerte met daarbij een plan van aanpak, hierin staat beschreven welke taken ik overneem. Tijdens de samenwerking stuur ik regelmatig updates, zodat je goed inzichtelijk hebt hoeveel uren er nog beschikbaar zijn.

 

Tijdens onze samenwerking kunnen we zo vaak contact hebben als je nodig acht. We kunnen daar een vast moment voor kiezen of contact hebben op het moment dat het nodig is.

 

Mocht tijdens de samenwerking blijken dat er behoefte is aan meer uren of een langere periode waarin we samenwerken, dan kunnen we in overleg het pakket aanpassen en/of verlengen.

 

Na de overeengekomen periode (aBonnymenten, Bonny Beter & Bonny’s Best) of als de opdracht is uitgevoerd (Beetje Bonny) scheiden onze wegen.

 

Waarom samenwerken?

Veel leerkrachten gaan gebukt onder de administratieve werklast. Naast de verantwoordelijkheid voor hun klas, zijn ze vaak ook belast met taken als content aanleveren voor de website en sociale media, organiseren van excursies en feestdagen, het up-to-date houden van brochures en documenten, bijhouden van klassenbudgetten en noem maar op.

Voor het uitvoeren van deze taken hoef je geen leerkracht te zijn. Door ze door mij te laten uitvoeren, bespaar ik je veel tijd en frustratie. Ik neem taken uit handen waar leraren zelf geen tijd voor/ zin in/ verstand van hebben, zodat leerkrachten kunnen doen waar zij goed in zijn: onderwijzen.

Minder werkdruk zal het plezier in het werk te vergroten, waardoor verzuim en uitval afnemen; wat de kwaliteit van onderwijs ten goede zal komen.

Ben je er klaar voor om met mij samen te werken? Neem dan gerust contact op, dan plannen we een oriënterend gesprek.

Opties

Met een aBonnyment dat bij jouw situatie past, ben je er zeker van dat je elke maand de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Ideaal als je wekelijks/maandelijks terugkerende taken van je eigen to do-lijstje af wilt hebben.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • feesten en schoolreisjes organiseren
 • website beheer
 • sociale media content creatie
 • sociale media account beheer
 • nieuwsbrieven opstellen
 • rapportages opstellen

aBonnyment A

6 uur ondersteuning per maand

Bij afname van 6 maanden:

€ 255,- per maand (excl. BTW)

Bij afname van 12 maanden:

€ 250,- per maand (excl. BTW)

aBonnyment B

10 uur ondersteuning per maand

Bij afname van 6 maanden:

€ 420,- per maand (excl. BTW)

Bij afname van 12 maanden:

€ 415,- per maand (excl. BTW)

aBonnyment C

15 uur ondersteuning per maand

Bij afname van 6 maanden:

€ 622,50 per maand (excl. BTW)

Bij afname van 12 maanden:

€ 617,50 per maand (excl. BTW)

Klik hier om een afspraak te maken

Vind je een aBonnyment een te lange commitment, dan kun je ook kiezen voor een offerte op maat of een van mijn pakketten.

Beetje Bonny

Wil je eerst eens proberen of een Virtueel Assistent iets voor bij jou op school is of heb je een eenmalige klus die je graag wilt uitbesteden?

Voor deze opdracht maak ik een offerte op maat voor je.

€45,- per uur

exclusief BTW

Bonny Beter

Zijn er terugkerende taken die je graag wilt uitbesteden of start er bijvoorbeeld een project waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken? Dan is het Bonny Beter pakket iets voor jou.

Inhoud van dit pakket:

 • 15 uur ondersteuning
 • te gebruiken binnen 3 maanden
 • regelmatige update over het aantal verbruikte uren
 • reminder als de gebruiksperiode afloopt

€660,-

exclusief BTW

Bonny’s Best

Wil jij graag een langere termijn samenwerking aangaan en zo veel mogelijk administratieve taken uitbesteden?

Het maximale halen uit onze samenwerking kan met het Bonny’s Best pakket.

Inhoud van dit pakket:

 • 30 uur ondersteuning
 • te gebruiken binnen 3 maanden
 • regelmatige update over het aantal verbruikte uren
 • reminder als de gebruiksperiode afloopt

€1300,-

exclusief BTW

Klik hier om een afspraak te maken

Wat een verademing! Bonny denkt mee, is creatief, neemt zorgen èn werk uit handen & geeft je er rust en oplossingen voor terug. Top!
Maaike Gruijs - van Assema
Projectleider

Maak nu een afspraak

Bel Bonny op 06-244 35 928 of stuur een e-mail naar bonny@bonnydegit.nl. Je kunt ook hieronder een bericht achterlaten.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
error: Content is protected !!