Samenwerken

samenwerken

Hoe ziet een samenwerking er uit?

Als je nog niet eerder met een virtueel assistent hebt samengewerkt, kan ik me voorstellen dat je je afvraagt hoe dat in zijn werk gaat.

Elke samenwerking begint met een geheel vrijblijvend, oriënterend gesprek. We kunnen een virtueel kopje koffie drinken (telefonisch of via Skype bijvoorbeeld) of we spreken af om elkaar te ontmoeten. Samen bekijken we welke taken ik kan overnemen.

Als helder is hoeveel werk er uitbesteed kan worden, bepalen we welke manier van samenwerken het beste bij jouw situatie past. 

Je kunt kiezen uit een drietal abonnementen met een looptijd van 6 of 12 maanden. Elk abonnement verzekert je van een vast aantal uren ondersteuning tegen een aantrekkelijk tarief. 

Mocht je nog niet toe zijn aan het afsluiten van een abonnement dan kun je er ook voor kiezen om mij in te huren per uur, dat is vooral handig als je een eenmalige taak wilt uitbesteden, of je kiest voor een van de twee pakketten, ook dan ben je zeker van een vast aantal uren ondersteuning tegen een voordelig tarief.

Je ontvangt van mij een offerte met daarbij een plan van aanpak, hierin staat beschreven welke taken ik overneem. Tijdens de samenwerking stuur ik regelmatig updates, zodat je goed inzichtelijk hebt hoeveel uren er nog beschikbaar zijn.

Tijdens onze samenwerking kunnen we zo vaak contact hebben als je nodig acht. We kunnen daar een vast moment voor kiezen of contact hebben op het moment dat het nodig is.

Mocht tijdens de samenwerking blijken dat er behoefte is aan meer uren of een langere periode waarin we samenwerken, dan kunnen we in overleg het pakket aanpassen en/of verlengen.

Na de overeengekomen periode (aBonnymenten, Bonny Beter & Bonny’s Best) of als de opdracht is uitgevoerd (Beetje Bonny) scheiden onze wegen.

Ben je er klaar voor om met mij samen te werken? Neem dan gerust contact op, dan plannen we een oriënterend gesprek.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
error: Deze tekst kan niet gekopieerd worden